Vegyél részt a Loctite Kihívásban,
mentsd meg Bolygónkat és nyerj!

A Loctite Kihívás egy izgalmas és kreatív játék, amelyet idén már harmadik éve indítunk el. A kihívás célja, hogy ösztönözzük az embereket, hogy sérült használati tárgyaikat ne dobják el, hanem azokat gondolják és hasznosítsák újra, ezzel egy második esélyt adva számukra. Kreatív módszerekkel és a megfelelő Loctite pillanatragasztó segítségével kedvenc tárgyaik tovább használhatóak. 

A játék során értékes ajándékokat is lehet nyerni, valamint környezetvédelmi törekvésekhez is hozzájárulnak a résztvevők, ugyanis minden beérkezett pályázat után 3 db fát ültetünk el.

A játék részletei

Promóciós időszak: 2024. június 17 – július 31.
HOGYAN VEHETSZ RÉSZT A LOCTITE KIHÍVÁSBAN?

1.      Javításra felkészülni...

A Loctite Pillanatragasztóknál hiszünk abban, hogy a régi és törött tárgyaknak adhatunk egy második esélyt. 

Javítsd meg vagy alakítsd át Loctite pillanatragasztóval és készíts róla egy fotót!

2.      Képfeltöltés

A készített fotót töltsd fel Facebookra vagy Instagramra, posztként vagy storyként és jelöld meg a képen a Loctite Pillanatragasztók oldalát! A fénykép elkészítéséhez használhatod a közösségi oldalakon elérhető Loctite AR filtert is, a javítás, megújítás vagy újrahasznosítás témák egyikében.

3.      Garantált nyeremény

Küldd el neved, lakcímed és a feltöltött fotót privát üzenetben a Loctite Pillanatragasztók hivatalos oldalára Facebookon vagy Instagramon, hogy elküldhessük Neked a részvételért járó ajándék karkötőt!

NYEREMÉNYEK

A Loctite Kihívás során minden pályázónak ajándék karkötőt adunk, ezzel megköszönve aktív részvételüket, mely során minden képfeltöltésért 3 fát ültetünk el a Treecelet szervezet segítségével.

A Loctite Kihívás három szakaszból áll, mely során minden szakasz végén kisorsolunk egy nyertest az érvényes pályázatokat beküldők között, aki egy páros belépőt nyer az idei SZIGET fesztiválra.

HOGYAN JÁRULSZ HOZZÁ BOLYGÓNK MEGMENTÉSÉHEZ?

Minden érvényes feltöltött fotó után, 3 fát ültetünk el a Treecelet szervezet segítségével. Célunk, hogy régiós szinten 10.000 fát ültessünk el. Régi tárgyaid megjavításával és a róla készült fotó feltöltésével, ezen cél eléréshez tudsz hozzájárulni.

 

További részleteket a játékszabályzatban, valamint a Loctite pillanatragasztók Facebook és Instagram oldalon találsz!

 

Inspirációért nézz szét weboldalunkon és tudj meg többet termékeinkről!